Primarosa - Flori pentru suflet. Aranjamente florale Valcea

Despre noi

Primarosa

Unite de o veche si frumoasa prietenie dar si de dragostea pentru flori si pasiunea pentru design floral, decidem in anul 2012 sa ne urmam dorinta de a deschide un atelier in care sa dam viata buchetelor si aranjamentelor mult visate.

Ucenicia incepe alaturi de unul dintre cei mai buni floristi ai Romaniei, Darius Dadoo, care ne devine mentor si caruia vrem sa ii multumim pe aceasta cale pentru tot sprijinul acordat de­-a lungul timpului. Darius, Maison Dadoo, in fiecare aranjament regasiti parte din recunostinta noastra!

Muncind cu drag si punand suflet in fiecare buchetel pe care il cream, ne conturam pas cu pas propriul stil si astfel ia fiinta Primarosa, un concept inedit care urmeaza motto­ul “flori pentru suflet”.

Iar acum avem o misiune: sa facem din evenimentul vostru unul de neuitat, pe care vi-­l veti aminti mereu!

Fie ca organizati unul dintre cele mai importante evenimente private din viata voastra sau aveti nevoie de flori pentru un prieten, un client sau pentru voi, noi venim in intampinarea voastra.

De la inceput, vom vrea sa stim cine sunteti VOI. Ce va doriti, ce va inspira, deoarece evenimentul va fi unul personalizat, creat doar pentru voi. Vom lucra impreuna, va vom oferi sfaturi, vom veni cu propuneri pentru a ajunge la cele mai bune optiuni bazate pe alegerile si bugetul vostru.

Oricare ar fi stilul visat: vintage glam, classic black tie, modern, traditional sau art deco, va vom ajuta sa il transformam in realitate. Consideram ca este foarte important sa fim deschise si flexibile la dorintele voastre, dar in acelasi timp ne dorim sa adaugam evenimentului parte din flerul si twist­ul personal.

Ne gasiti atat in Bucuresti cat si in Ramnicu Valcea, suntem disponibile pentru calatorie si dispunem de o recuzita bogata si o echipa dinamica, dornica sa aduca cu adevarat bucurie in sufletul fiecarui client.

Suntem nerabdatoare sa va cunoastem, iar intre timp va invitam sa navigati pe pagina noastra si sa vedeti câteva exemple ale muncii noastre.

Cu mult drag,
Oana si Alina

Oana
Alina